Ánizskenyér II
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 21 dkg cukor
- 4 tojás
- 5 g finomra tört ánizs
- 14 dkg liszt
- ánizsos cukor
Elkészítés
A cukrot a tojássárgákkal alaposan elkeverjük, majd felváltva keverjük bele a lisztet és a tojásfehérjét. Vigyázva, ne géppel csináljuk, hanem kézzel, óvatosan, nagy körkörös mozdulatokkal. Majd a finomra tört ánizst is beletesszük. Egy hosszúkás tepsit vajjal megkenjük, rátesszük az elkészült tésztát. A tetejét ánizzsal meghintjük és közepesen meleg sütőben megsütjük.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.